OTHS Olssen Trading House Sweden

OTHS Olssen Trading House Sweden

Hej på er alla mina läsare som kommer in till mig här på bloggen för att ta del av allt som jag har på hjärtat och väljer att berätta här. Det är alltid mycket att göra som egenföretagare och än mer hektiskt blev det när jag expanderat verksamheten och nyanställt personal. Jag behövde större lokaler och när jag letat runt utan att finna det jag sökte, blev lösningen istället att använda mig av ett kontorshotell i Tierp. Detta är helt enkelt suveränt, och hade jag känt till att den här möjligheten funnits, hade jag valt att utöka min verksamhet långt tidigare. Jag är så glad att jag har kunnat ge tre personer nyanställning, en av dessa har varit långtidsarbetslös, och allt hänger ihop som i en kedja. Hade inte det här företaget som hyr ut lokaler i sitt kontorshotell i Tierp funnits, hade jag inte kunnat ge tre personer jobb just nu i alla fall, eftersom min expansion och nyanställning krävt rätt lokaler. Det är ett företag som heter OTHS Olssen Trading House Sweden som har försett mig med både tjusiga och ändamålsenliga lokaler i detta kontorshotell i Tierp. 

Jag hoppas verkligen att många fler ska upptäcka alla fördelar som finns med att hyra in sig i ett kontorshotell. Kanske söker just du ett kontorshotell här i Tierp? Då vill jag rekommendera dig att i så fall ta kontakt med OTHS Trading House Sweden, så kan de berätta mer om vad som står till buds. De tar alltid stor hänsyn till sina kunders individuella behov, och i deras fina och rymliga lokaler blir det ett rent nöje att bedriva sin egen verksamhet! OTHS Trading House Sweden har stor erfarenhet som spänner över flera år, i att förse sina kunder med bra lokaler i deras kontorshotell. 


Kommentarer är stängda.