Zagas antikt & kuriosa

Zagas antikt & kuriosa

Hej på er alla mina goa läsare och trevlig torsdag! Vad roligt att ni kommer in till bloggen även idag för att läsa ett litet inlägg som ska ta upp det här med möjligheten till att få hjälp med städservice i Ed med flera orter! I det här inlägget ska jag berätta för er om en städfirma som heter Zagas antikt & kuriosa, och som är ett företag som kan hjälpa till med städservice i Ed, Säffle och Åmål. 

 

Jag har nu anlitat mig av deras tjänster några gånger, och tack vare denna hjälp så känner jag att jag har fått en avlastning här i min vardag. För som jag har berättat för er förut, så har jag varit väldigt stressad och haft svårt att få tiden att räcka till. Det kan nog många känna igen sig i som har en familj. Både jag och min käre make jobbar heltid, och eftersom dygnet inte har mer än 24 timmar har vi varit tvingade att välja bort vissa saker. Städningen har inte stått allra högst upp på vår agenda om man säger så, och detta syntes verkligen i vår villa. Även om barn och familj givetvis är viktigare än att städa, tyckte jag ändå det var jobbigt att se hur kaoset bredde ut sig alltmer härhemma. Jag blev stressad och hade svårt att koppla av. Det var verkligen dags att ta tag i städningen och det var så vi kom i kontakt med Zagas antikt & kuriosa. Hela familjen är jättenöjda med denna städfirma, och eftersom vår familj inte är unika på något sätt när det gäller det här med bristen på tid, känns det som en god gärning att skriva och berätta om att även ni kan få hjälp med er städservice i Ed, Säffle och i Åmål. 


Kommentarer är stängda.