Enskild-firma.se
Enskild firma - för dig som vill pröva dina egna vingar

Kundvagnen är tom
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

Spöa konkurrenterna! - 236 tips som får dina konkurrenter att önska att de var duLägg i kundvagnen
Författare:
Stefan Ekberg
246 KR
Frakten kostar bara 39 kronor inom Sverige, hur många böcker du än beställer! Alla beställningar över 600 kronor skickas fraktfritt.
Klicka här för vår köpinformation


Det finns alltid andra människor och företag som är ute efter din marknad och som inte gör annat än försöker stjäla dina kunder.

Nu kan du få hjälp att sätta stopp för det.

Hur man än vänder och vrider på saken, så är företagande och försäljning ett ständigt pågående krig. Vi kanske inte vill att det ska vara det, men så är det för alla som är utsatta för någon form av konkurrens.

Här är vad du får ut av Spöa Konkurrenterna!:
Boken ger dig handfasta råd om hur du vinner slagen som pågår där ute varje dag, varje vecka, året runt.
Du får snabba och konkreta tips som du kan använda direkt och som ger dig fördelar framför dina konkurrenter som får stå med lång näsa.

Så här tycker läsarna:


"Stefan Ekberg har – återigen – skrivit en bok precis som man vill ha den: Kortfattad, konkret och direkt överförbar till praktisk verksamhet i mitt företag. Tipsen är generella men känns som om de är skrivna just för mig. Man kan ta några tips om dagen, eller använda den som uppslagsbok när man har ”kört fast” och idéerna tryter. Ett extra plus för formatet – man kan ta med den i fickan och läsa den närhelst man vill. Boken hjälpte mig prioritera bland vad som måste göras. Enkla saker som inte kostar pengar har vi infört omedelbart, andra har vi lagt in i en prioriteringslista och betar av ett område i taget. Det är skönt att som chef ha någon som hjälper en att samla tankarna och tänka på hur man ska spöa konkurrenterna!"
Fredrik Sjöberg, Verksamhetschef Studieförbundet Vuxenskolan

”Jag fick snabbt ihop 14 åtgärder från boken som passar vår bransch och situation. Jag har tagit upp dessa 14 åtgärder på vår senaste säljkonferens, haft grupparbete kring dessa punkter och gemensamt spikat vår affärsidé.”
Anders Sture, Svea Fyrverkerier AS, Norge

”Det som är bra är att den är skriven på ett sätt som gör den lätt att läsa. Den lämpar sig även att komma tillbaka till och kolla på enstaka tips. Mig har den hjälp med enkla tips som man kan ha i åtanke hela tiden när man arbetar med sitt eget företag.”
Ado, Radio Göteborg

”Den är liten, koncentrerad och i punktform så att det snabbt gick att applicera utan att traggla igenom en massa utfyllnadstext. "tid är ju oxå pengar" Jag fick hjälp genom att bli uppmärksam på små detaljer man som enskild näringsidkare "utan bollplank" lätt förbiser. I denna bok är det bara att följa punkt för punkt och göra varje punkt för sig. Lätt som en plätt. Om man följer boken så är det lätt att ligga steget före sina konkurrenter.”
Bodil Strängliden

”Det bästa med boken är de konkreta tipsen som jag lätt kunde använda mig av redan dagen efter. Boken har hjälpt mig att få igång en tankeprocess som har varit väldigt positiv.”
Johan Lardh, Lardh AB

”När jag haft lite att göra har jag läst lite grand i den och genast blivit motiverad att testa nya idéer. Boken har ett litet format, lätt att ha med, och den är motiverande.”
Carl-Johan, Hydraulikoptimering Bohuslän


”Det handlar inte om hur hårt du slår. Det är hur hårt du blir slagen och ändå fortsätter framåt”.
Rocky Balboa

Så här går det till:

  • Vi skickar alla beställningar direkt till dig med en faktura i så du slipper krångla med postförskott.
  • Normalt skickas din beställning samma dag (om du beställer före klockan 14 00)
  • Du har 30 dagars returrätt om du inte är nöjd med din beställning.
  • Moms 6% och frakt 29 kronor tillkommer för varje beställning.
  • Det går också att beställa genom att faxa på 08-33 66 56.
Beställ boken här:
Fyll i önskat antal och klicka på "Lägg i kundvagnen" så hamnar boken i din kundvagn, som du finner högst upp på sidan. När du lagt de böcker du vill köpa i vagnen klickar du på "Till Kassan" för att slutföra och skicka in din beställning till oss.
Bok Pris Antal
Spöa konkurrenterna! - 236 tips som får dina konkurrenter att önska att de var du 246 kr
 


Enskild-firma.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen
stefan@redaktionen.se | Sitemap