Enskild-firma.se
Enskild firma - för dig som vill pröva dina egna vingar

Kundvagnen är tom
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

Så blir du framgångsrik - utan pengar, utan kontakter och med helt fel bakgrundLägg i kundvagnen
Författare:
Stefan Ekberg
296 kr
Frakten kostar bara 39 kronor inom Sverige, hur många böcker du än beställer! Alla beställningar över 600 kronor skickas fraktfritt.
Klicka här för vår köpinformation


HET NYHET!

Så blir du framgångsrik - utan kontakter, utan pengar och med helt fel bakgrund är boken som bevisar hur man utan problem kan gå från noll till hundra var man än kommer ifrån.

Här är det smarta
Boken visar exakt (och steg för steg) vad du ska göra för att komma dit du vill i livet, oavsett om det handlar om att bli rik, göra karriär, få lyckligare relationer eller bara sparka dig själv i rumpan framåt.
Du kommer snabbt märka att det inte spelar någon som helst roll om du börjar från noll (eller till och med från minusläge).

En väl bevarad hemlighet kommer fram
Författaren Stefan Ekberg, som skrivit ett trettiotal böcker om hur man lyckas som företagare, växte upp med två missbrukande föräldrar och berättar nu själv historien om hur han som femtonåring stack hemifrån, lämnade allt destruktivt bakom sig och äntligen kunde börja sin efterlängtade jakt på framgång och det liv han alltid drömt om. Läs en intervju om bakgrunden i Tidningen Entreprenör och i Dagens Nyheter

Alla kan
Med hjälp av några chockerande enkla principer lyckades författaren både tjäna mycket pengar (även om han inte ser det som det viktigaste) och hitta sin plats i livet som framgångsrik författare och företagare.

Kan han, så kan du


Ur innehållet:

Försnack
 • De 33 vanligaste och mest skrämmande skälen till att folk inte blir framgångsrika
 • De viktigaste skälen till varför du inte redan har det du vill ha och vad du kan göra åt det
 • 50 viktiga kännetecken som man alltid hittar hos framgångsrika människor
 • 132 saker som jag önskar att jag lärt mig i skolan istället för ekvationer
 • Åtta ord att akta sig för om man vill bli framgångsrik

 • Passion eller pension?
 • Hur du hittar din passion i livet på ett löjligt lätt sätt
 • Taskig bakgrund, tillkortakommanden, misslyckanden - så gör du dem till raketbränsle
 • Så tar du reda på vad din motor drivs av - starta den och tryck gasen i botten
 • Hur du hittar förebilder och mentorer som hjälper dig framåt

 • Praktiska kunskaper för att bli framgångsrik
 • 14 säkra sätt att bli rik
 • Lär dig att fatta beslut - lättare än du trodde
 • Lär dig att älska att göra det som du hatar
 • Skapa bra rutiner för framgång
 • Lär dig att hålla ut hela vägen
 • Bli produktiv utan att gå in i väggen
 • Sätt upp mål som verkligen fungerar genom att lura din hjärna
 • Ta smartare risker
 • Möt och besegra dina rädslor
 • Ta kritik som en vuxen människa
 • Bli en mästare på att avsluta saker med de här tipsen
 • Lös problem lätt som en plätt
 • Hantera alla som stoppar dig
 • Utveckla din självdisciplin med 10 smarta steg

 • Konkreta råd
 • 28 Praktiska tips för anställda som vill göra en kometkarriär
 • 30 garanterade sätt att förbli fattig genom hela livet
 • Så här lätt skapar du fantastiska vanor för framgång
 • Hur du hanterar sjukdomen "omedelbar behovstillfredsställelse"

 • Välkommen i klubben
 • Känner du dig som en bluff? Så här hanterar du det
 • Saboterar du för dig själv? Metoderna som förhindrar
 • Så du har dåligt självförtroende? Tipsen som hjälper
 • Svårt med motivationen ibland? Konkreta råd som lyfter motivationen även när det är tufft

 • Bonusdelen
 • 65 provocerande livsfrågor (inget för amatörer eller fegisar)

 • ..Och mycket mer i en personlig och rolig bok om hur du kan bli ännu mer framgångsrik än idag med hjälp av påminnelser om det du redan vet, blandat med okonventionella tips som du kommer att gapa över.

  Så här tycker några av läsarna

  "Jag vill från djupet av mitt hjärta säga TACK och åter TACK för att du har skrivit boken "framgångsrik".
  Den har på riktigt förändrat mitt liv. Gett mig smärtsamma insikter om mig själv som jag nu arbetar stenhårt med att förändra. Jag har bloggat och instagrammat om hur fantastisk den är och rekommenderar den till alla jag känner. Mitt ex är min ständiga följeslagare i handväskan, nerlusad med hundöron, tankar, funderingar och svar och den tänker jag behålla. Nu tar jag steget med något jag drömt om alldeles för länge och det är du som är en stor del i att jag vågar. Tack för att du skrev denna bok och tack för att du har förändrat mitt liv."
  Tina, putasmellonme.com

  Jag har läst många så kallade framgångsböcker i mitt liv, det har ALDRIG hänt att jag läst ut en bok så fort.
  Vilken känsloresa!! Hade högläsning för min man, ( jag brukar göra så när hans entreprenörshjärna brinner för mycket). Den här boken är helt unik, det finns en del i denna genre, men ingen som beskrivs på ett sådant pedagogiskt, träffsäkert sätt. Man känner trovärdigheten, man känner, energin, man känner all den kraft du lagt ner och det skapar respekt!! Med ett mod och ett sätt att bjuda på dig själv i boken, blir den så direkt att det inte går att sluta läsa, det går heller inte att ducka. Tack är ju ett för mesigt ord i dessa sammanhang! Men i alla fall, Tusen tack för att du valt och skriva den här boken. Som mina ungdomar säger DEN ÄGER!!
  Anna Bengelsdorff, Ellos

  Jag läser Framgångsrik och får den ena aha-upplevelsen efter den andra , jag är nog lite kär dig, för du skriver om mig och du har avslöjat mig . Nu har jag beslutat att mitt arbete de närmaste dagarna består av att läsa, och den här gången LÄSA din bok. Jag tar den till mig, jag antecknar , jag blir glad av dina träffsäkra provokationer, lägger boken ifrån mig för att reflektera, känner igen mig och känner igen min omgivning. Jag har läst böcker om personlig utveckling och karriärutveckling tidigare, begreppen är inte okända och jag har nått olika grad av inspiration, men ( förbjudet ord !!!) nu golvas jag och du öppnar mina ögon. Undrar om det är så här det känns att vara / bli religiös.....
  Mia Rieder

  "Boken var min resesällskap på flyget nyligen och jag kan sammanfatta att detta var en helt suverän bok: klarsynta, beska droppar serverade på klarspråk i krasshetens bleka lampsken; helbra! Jag har självt byggt bolag på mottot "Framgång är planerad, shit happens" och kan skriva under på allt i din bok med erfarenheter från företagandets skitiga skyttegravar.Jag har läst och studerat i hela mitt nyfikna liv och kan slå fast att detta är den bästa bok om personlig utveckling jag någonsin läst."
  Ulf Engerby, Qbranch AB

  "Det är absolut den bästa bok jag läst i personlig utveckling. Det är bara ett fel – att den inte fanns för så där 20-30 år sedan. Men bättre sent än aldrig. Den kommer jag att läsa många gånger och även sätta i händerna på mina barn och barnbarn och förhoppningsvis se dem växa som människor några snäpp. Av din enorma bokproduktion finns det mycket att botanisera i och jag kommer säkert att bli kund och även rekommendera många av mina vänner och kunder att läsa dina böcker. STORT TACK."
  Anders Klintmark, Nacka

  "Jag började få lite smått panik, redan efter halva boken, då jag inte ville att den skulle ta slut. Det var så mycket som föll på plats! Dagen efter att jag börjat läsa (och stryka under och göra egna anteckningar) vaknade jag med en otroligt häftig känsla. Det var liksom en känsla av att jag hittat rätt väg. Och ganska mycket av min oro hade försvunnit för jag vet ju att jag kan. Allt jag vill! Den där känslan kommer och går hela tiden, men det viktigaste är ju att jag har öppnat ögonen. Jag vet hur jag ska göra nu. Jag vet att jag kan få den känslan igen, och igen och igen. Så nu jävlar! Med din hjälp suger jag tag i livet nu. Återigen, tack!"
  Elin Antonsen, Örebro

  "Boken visar att ingenting är omöjligt trots svåra förutsättningar! Varje människa är ansvarig för sin egen lycka och framgång! Den gav mig en energikick som gjorde mig än mer fokuserad att lyckas med mina mål!
  Det här är en suverän inspirationsbok för alla som driver företag, vill starta företag eller bara vill skapa sig mer framgång i livet!"
  Mats Mårtensson, Keyman

  "Boken har gett mig energi. Ibland behövs det böcker som ger energi och tankar för att ge resultat i det man vill göra."
  Gun-Britt Ivansson, Gemla

  "Det här är en rak och tydlig bok som inte tassar kring het gröt. Den är packad med sunda tips och pep-talk. Tips som fungerar. Jag har fått nya perspektiv på mej själv och mitt tänkande om mej själv. Perspektiv som jag redan ser ger resultat i min vardag. Till exempel har jag fått upp ögonen för hur jag ofta sinkar mej själv genom att göra onödiga saker som kanske ger kortsiktig tillfredsställelse, men som minskar mitt fokus på mina långsiktiga mål. Kan rekommendera denna bok till alla. Den är hjälpsam oavsett vad man vill i livet."
  Johan Erdéus, Grundsund

  "Mycket lättläst och även mycket rolig och underhållande och igenkänningsfaktorn är stor!
  Det är alltid bra att få lite nya perspektiv på händelser och processer och boken hjälpte mig att se vissa saker på ett positivare och mer konstruktivt sätt. Jag brukar använda den här typen av böcker för att få lite boost när jag känner att det går lite långsamt och trögt, både på jobbet och hemma. Det blir då en härligt boost att få in lite nytt o fräsht tänkande."
  Måns Hanssen,Holmsund

  "Mycket bra skriven och motiverande. Lättläst, humoristisk och med kämparglädje. Det här är en bok som får oss att våga ta klivet att göra det vi innerst inne vill göra och vi kommer att läsa den igen, framför allt vid motgångar eller stiltje."
  Björn kristersson och Jenny Kristersson Tärn, Eslöv

  "Jag tycker det är härligt med en så lättläst och rakt på sak-bok. Den ger mig positiv energi. Jag fick en rejäl tankeställare samtidigt som jag börjat se mig själv och andra ur ett lite annat perspektiv. Det blev en stor påminnelse om sådant man egentligen vet, men som man tappat på vägen. Boken ger en kick att våga ta det där extra lilla steget. Verkligen läsvärd!"
  Ann-Sofie Sternemo, Rockneby

  "Oerhört lättläst. Fullmatad med raka motiverande sanningar. Den har hjälpt mig i mitt yrkesliv med motivation och framförallt framåtanda, att sakta men säkert nå mina mål och sedan snabbt våga sikta på nya, kanske mer utmanande och komplexa! Därtill ger den tankeställare och perspektiv på livet vilket också behövs då och då i mellansvenssonlandet."
  Rikard Berthelius, Lomma

  "Hela boken understryker vad jag vetat sen en tid tillbaka, att man kan lyckas med vad som helst och att det är upp till mig och ingen annan. Den förtydligar på riktigt att jag kan göra precis vad jag vill av mitt liv. Efter att jag har läst boken så finns ordet "försöka" inte längre kvar i mitt liv, antingen så gör jag det eller så gör jag det inte. Punkt. För mig handlar boken om detta, att förstå det positiva i att man själv väljer hur allt ska bli."
  Per Thörne, Greengate

  "Till skillnad från andra nu-ska-vi-ta-oss-i-kragen-profeter har Stefan Ekberg sin egen mörka uppväxt som fond i boken. Det ger en trovärdighet och ett tilltal som faktiskt fungerar…Läsvärt!”"
  Anders Carlsson, Tidningen Entreprenör

  "Boken är skriven på ett sätt som gör det enkelt att ta till sig. Löjligt enkelt. Känner mig nästan dum som inte förstått det tidigare. Den har hjälpt mig på många sätt. Hjälpt mig att sluta med undanflykter och förstå vad som krävs av mig. Att ta kontroll över min tid och bland annat släppa perfektionismen. Samt stanna upp och lyssna mer på min omgivning. Boken har inte bara lärt mig hur jag ska bli framgångsrik i mitt arbete, utan även hur jag vill vara som människa."
  Eva Jagendal, Borås

  ”Man blir ju oerhört nyfiken på dig när man läser boken. Ut och föreläs och hjälp andra. Din historia är helt unik och den här boken borde ALLA läsa.”
  Maria Larsson, Växjö

  "Jag har aldrig i hela mitt liv läst en bok från pärm till pärm och sedan börjat om från början igen. Fantastisk bok som verkligen visar att allt går. Det bästa är att man också får verktygen att använda själv."
  Peter Andersson, Stockholm

  "Otroligt coolt. Helt utan sentimentalitet visar du hur man gör för att komma exakt dit man vill. Nu börjar min egen resa mot mina egna mål. Tack Stefan."
  Jonas Westerberg, Malmö

  "Jag slutar aldrig förvånas över dina böcker. Du har en förmåga att både vara snäll och att trycka in mig i ett hörn och säga att jag ska skärpa mig samtidigt. Man kommer inte undan. I love it!"
  Ida F, Boden

  "Det finns inte en bok i världen med lika många understrykningar, invikta sidor och så fulla av liv som den här boken. Jag läser den. Och läser den igen. Jag skrattar och skakar på huvudet. Så sant. Så sant. Tack för resan."
  Emelie Pettersson, Solna

  "Den här boken är verkligen all omfattande vad det gäller personlig utveckling. Lättläst, inga krångliga svåra ord. Och din humor gillar jag skarpt, roliga uttryck som "lökig", gnällpellar...
  Verkligen en bok som jag kommer att tala gott om. Och att du ärligt berättar din bakgrund och att du lyckades "bli nåt", det är härligt att läsa om. Herregud Stefan du slår ju alla författare som skriver sk.andliga böcker. Har läst massor av sådana också. Andlig utveckling är ju personlig utveckling.
  Du har träffat mig rakt in i hjärtat...huvaligen. Min utveckling fortsätter med stormsteg framåt, jag tänker inte backa, nu kör jag."
  Kirsti Kallijärvi Wiberg

  "Jag har just läst din bok Framgångsrik ... för första gången. Herregud, vilken käftsmäll! Tusen tack för den, den kommer att förändra mycket i mitt arbetsliv. Och förhoppningsvis på bankkontot också ...
  Men den är också jättetrevligt skriven och mycket inspirerande så jag sträckläste den faktiskt. Snart börjar om och läser lite mer sansat och eftertänksamt."
  Karin Grönwall, Andersson & Grönwall AB

  Fler kommer snart...

  Så här går det till:

  • Vi skickar alla beställningar direkt till dig med en faktura i så du slipper krångla med postförskott.
  • Normalt skickas din beställning samma dag (om du beställer före klockan 14 00)
  • Du har 30 dagars returrätt om du inte är nöjd med din beställning.
  • Moms 6% och frakt 29 kronor tillkommer för varje beställning.
  • Det går också att beställa genom att faxa på 08-33 66 56.
  Beställ boken här:
  Fyll i önskat antal och klicka på "Lägg i kundvagnen" så hamnar boken i din kundvagn, som du finner högst upp på sidan. När du lagt de böcker du vill köpa i vagnen klickar du på "Till Kassan" för att slutföra och skicka in din beställning till oss.
  Bok Pris Antal
  Så blir du framgångsrik - utan pengar, utan kontakter och med helt fel bakgrund 296 kr
   


  Enskild-firma.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen
  stefan@redaktionen.se | Sitemap